skip to Main Content

WoonModernisten is een inspirerende samenwerking van vijf interieurspecialisten met showrooms vol hoogstandjes uit de interieurwereld, van Sittard tot Amstelveen en van Kapelle tot Doetinchem. Ze zijn toonaangevend en uniek in hun klasse: stijlvolle interieurs vol kwaliteit en esthetiek.  De Woonmodernisten delen hun passie en interesse voor hoogwaardige designmeubelen en binnenhuisarchitectuur. Onderling, maar vooral ook met u. Ze vergaren doorlopend nieuwe kennis en trends, ontwikkelen een effectief netwerk en waar mogelijk kopen ze samen in. In uw voordeel! En dus zonder dat de unieke persoonlijkheid, identiteit en kwaliteit van uw betrokken en gepassioneerde interieurwinkel verloren gaat. Want -werelds als ze zijn- verder zijn ze natuurlijk heerlijk eigenwijs en lekker lokaal.

de online showroom vol interieur-inspiratie

Agenda

1 november - 31 december 2017

Roadshow Uitgelicht | Ploemen Interieur >>>

Van 1 november t/m 31 december staat de roadshow UitgeLICHT in onze winkel. Houd tijdens deze periode onze facebook pagina goed in te gaten. We zullen tijdens deze periode een Like, Share & Win actie doen waarbij u kans maakt op dit Giacolu lampje ter waarde van € 199,00.

27 oktober

Roadshow Uitgelicht | Veldhoven Interieurs >>>

Bent u op zoek naar extra sfeer in huis? Wilt u ‘over’ naar LED-verlichting maar weet u niet goed waar u op moet letten? Is het op bepaalde plekken te donker of ongezellig? Komt u dan vooral op vrijdagavond 27 oktober vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur naar de showroom voor onze speciale verlichtingsshow en laat u adviseren door professionals! Tijdens de show hebben wij enkele bijzondere gasten in huis, waaronder Marike Bertram-Verbeek van Ferrolight en Armand van Eikelenburg van Foscarini die u beiden in hun presentaties mee zullen nemen in de snel veranderende wereld van moderne verlichting. Ook onze eigen technisch specialist Arnold van Leeuwen is aanwezig voor al uw individuele vragen, technische uitleg over verlichting, domotica en advies t.a.v. uw te repareren lampen. En dat alles onder het genot van een drankje en een hapje. Komt u bij ons uw licht opsteken? Wij kijken er in ieder geval al erg naar uit!

26 oktober - 18 november

Roadshow Uitgelicht | Duijvendijk Wonen >>>

Wanneer u in de periode van 26 oktober t/m 18 november één van onze uitgeLICHTE items aanschaft krijgt u van ons de Giacolu ter waarde van € 199,00 cadeau!

vanaf 26 oktober

Roadshow Uitgelicht, Pastoe | Duivendijk Wonen >>>

Pastoe staat bekend om zijn eenvoud maar maakt een duidelijk statement in uw interieur. Met Pastoe kunt u uw eigen kast samenstellen met oneindig veel mogelijkheden en kleursamenstellingen. Tijdens onze show kunt u onze nieuwe collectie van Pastoe bewonderen. 

26 oktober

Roadshow Uitgelicht, Ferrolight | Duivendijk Wonen >>>

Altijd al vraagtekens gehad bij LED verlichting? Op Donderdagavond 26 oktober is Marike Bertram-Verbeek, lichtspecialist van het merk Ferrolight, vanaf 19.00 uur bij ons in de showroom aanwezig. Om 20.30 uur geeft zij een presentatie, hierin vertelt zij u alles over LED verlichting en hoe dit te passen in uw interieur. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

26 oktober

Roadshow Uitgelicht, Suzan Schuttelaar | Duivendijk Wonen >>>

Suzan Schuttelaar, bekend van het tv programma ‘sterren op het doek’, exposeert tijdens onze show haar nieuwste werk. Ook zal zij 26 oktober van 19.00 tot 22.00 uur aanwezig zijn om haar bijzondere werk toe te lichten. 

23 oktober - 11 november

Roadshow Uitgelicht | Veldhoven Interieurs >>>

Alle klanten die tussen 23 oktober en 11 november bij ons een order plaatsen maken kans op een Giacolu-lampje ter waarde van € 199,00 cadeau! Op 11 november maken wij de 4 winnaars bekend.

1 oktober - 31 oktober

Roadshow Uitgelicht | Bas+Mar de Jager >>>

In oktober vieren we het licht met de WoonModernisten. Ga er maar eens goed voor zitten, voor staande verlichting, maar ook voor andere armaturen. Als het maar perfect is om bij te lezen. Artemide, Cini&Nils, Radius en Ferrolight zijn onze hofleveranciers en aankopen in oktober zetten we luister bij met de briljante Giacolu op de koop toe (zolang de voorraad strekt, vanaf besteding van € 2.000,-).

Back To Top