skip to Main Content

WoonModernisten is een inspirerende samenwerking van vijf interieurspecialisten met showrooms vol hoogstandjes uit de interieurwereld, van Sittard tot Amstelveen en van Kapelle tot Doetinchem. Ze zijn toonaangevend en uniek in hun klasse: stijlvolle interieurs vol kwaliteit en esthetiek.  De Woonmodernisten delen hun passie en interesse voor hoogwaardige designmeubelen en binnenhuisarchitectuur. Onderling, maar vooral ook met u. Ze vergaren doorlopend nieuwe kennis en trends, ontwikkelen een effectief netwerk en waar mogelijk kopen ze samen in. In uw voordeel! En dus zonder dat de unieke persoonlijkheid, identiteit en kwaliteit van uw betrokken en gepassioneerde interieurwinkel verloren gaat. Want -werelds als ze zijn- verder zijn ze natuurlijk heerlijk eigenwijs en lekker lokaal.

de online showroom vol interieur-inspiratie

Kunst in huis? Vraag iemand die 'de kunst verstaat'

Kunst in huis? Een statement in uw interieur! Om te inspireren, vermaken, uw smaak te etaleren, de geest creatief stimuleren. Niet alle kunst is geschikt voor in huis, maar samen met uw WoonModernist ontdekt u de ideale plek en balans zodat een kunstwerk ook die het het moet: inspireren.

De positie, de kleuren en de materialisatie, de verlichting. Kunst en interieur moeten elkaar beslist versterken. En, kunst gaat verder dan de muren! Denk verder dan schilderijen en foto’s: objecten, beelden, installaties, maar ook bijzondere vazen. Consulteer gerust een WoonModernist en benut alle kennis en ervaring. Iemand die ‘de kunst verstaat’. Want uiteindelijk is het échte kunstwerk uw totale interieur!

Back To Top