skip to Main Content

WoonModernisten is een inspirerende samenwerking van vijf interieurspecialisten met showrooms vol hoogstandjes uit de interieurwereld, van Sittard tot Amstelveen en van Kapelle tot Doetinchem. Ze zijn toonaangevend en uniek in hun klasse: stijlvolle interieurs vol kwaliteit en esthetiek.  De Woonmodernisten delen hun passie en interesse voor hoogwaardige designmeubelen en binnenhuisarchitectuur. Onderling, maar vooral ook met u. Ze vergaren doorlopend nieuwe kennis en trends, ontwikkelen een effectief netwerk en waar mogelijk kopen ze samen in. In uw voordeel! En dus zonder dat de unieke persoonlijkheid, identiteit en kwaliteit van uw betrokken en gepassioneerde interieurwinkel verloren gaat. Want -werelds als ze zijn- verder zijn ze natuurlijk heerlijk eigenwijs en lekker lokaal.

de online showroom vol interieur-inspiratie

UitgeLICHT

“Uitgelicht” is de naam van onze nieuwe, inspirerende Roadshow die de WoonModernisten binnenkort aandoet, vol lichtende voorbeelden, uitgelichte kennis en een stralende actie! De individuele programma’s presenteren wij u binnenkort, maar we verklappen alvast dat de WoonModernisten uw aankopen belonen met deze Giacolu!

BAS+MAR DE JAGER
In de maand oktober vieren we het licht met de WoonModernisten. Ga er maar eens goed voor zitten, voor staande verlichting, maar ook voor andere armaturen. Als het maar perfect is om bij te lezen. Artemide, Cini&Nils, Radius en Ferrolight zijn onze hofleveranciers en aankopen van 1 t/m 31 oktober zetten we luister bij met de briljante Giacolu op de koop toe (zolang de voorraad strekt, vanaf besteding van € 2.000,-).

VELDHOVEN INTERIEURS
Alle klanten die tussen 23 oktober en 11 november bij ons een order plaatsen maken kans op een Giacolu-lampje ter waarde van € 199,00 cadeau! Op 11 november maken wij de 4 winnaars bekend.

DUIJVENDIJK WONEN
Samen met de woonmodernisten presenteren wij vanaf 26 oktober 2017 de show uitgeLICHT. Tijdens deze show zetten wij onze vernieuwde lichtcollectie in de spotlight. Als aftrap van deze show zullen er op donderdagavond een verlichting specialist en kunstenares Suzan Schuttelaar aanwezig zijn. Tevens presenteren wij u onze nieuwe, eigenzinnige Pastoe collectie. Wanneer u in de periode van 26 oktober t/m 18 november één van onze uitgeLICHTE items aanschaft krijgt u van ons de Giacolu ter waarde van € 199,00 cadeau!

PLOEMEN INTERIEUR
Goed verlichten is een kunst.
De ene keer zit je op de bank met een goed boek, maar heb je te weinig licht. De andere keer wil je het juist gezellig maken in huis en heb je weer het gevoel dat je in een supermarkt woont. De oplossing schuilt juist in het combineren van de juiste lamp met de juiste sterkte en de warmte die samen het gewenste lichteffect geven. Veel van de vragen die de Woonmodernisten krijgen, gaan over het kiezen van de juiste verlichting voor in huis. Speciaal tijdens de komende donkere dagen hebben we hiervoor de Roadshow “UitgeLICHT” georganiseerd. Dus wil je alles weten over Lumen, Kelvin, LED of halogeen, CRI en IP waardes? De Woonmodernisten kunnen verheldering geven. Vanaf eind oktober dus bij eenieder een individueel programma rondom dit thema. Je bent welkom bij de Woonmodernisten!

Back To Top